ONZE KLANTENSUPRA "Steeds dichtbij, altijd voordelig"

Het formuleconcept van SUPRA is afgestemd op de dagelijkse boodschappen van de consument. Hiervoor hebben wij een winkelconcept ontwikkeld dat zich kenmerkt door een fysieke combinatie van de kassa-omgeving met de overige bedieningselementen (meestal de verstoog en andere service-elementen). Daardoor kan de SUPRA-detaillist met een zo gering mogelijke kostenstructuur een gunstig exploitatieresultaat behalen.

De verkoopoppervlakte van SUPRA ligt tussen de 160 en 250 m². De winkelpunten zijn veelal gelegen in wijken of dorpen, waar zij nog één van de enige, zoniet dé enige, kleinhandelsactiviteit voor voeding vertegenwoordigen. Daarom moet het versaanbod er volledig zijn : AGF, Brood & Gebak, Kaas, Vleeswaren en Voorverpakt Vers Vlees.

De SUPRA-detaillist vervult een belangrijke rol in de lokale gemeenschap. Hij staat als het ware in het centrum van de lokale bevolking. De contacten met de verbruikers dienen dan ook vlot en vriendelijk te verlopen. Daarom moeten ook de openingsuren van het winkelpunt grondig worden bekeken. Ruimere openingsuren zijn immers een concrete behoefte van de hedendaagse verbruiker.

Lambrechts nv, Luikersteenweg 214, 3700 Tongeren  Tel +32 (0) 12 39 80 80  Fax +32 (0) 12 23 58 51